Lediga Tjänster

Österbymo Hardwood 

Vår historia startar 1950 i Österbymo i Östergötland och var till 2017 ett familjeföretag under namnet Almo Hardwood. 2017 förvärvades bolaget av KG-List AB som gått från att vara en snickerifabrik till Sveriges ledande tillverkare av limfog i lövträ med fabrik i Norrhult, mitt i Småland. KG-List ingår i koncernen Surewood Industries AB där även Spaljisten AB och Anebyhusgruppen AB ingår. Vår gemensamma flexibilitet och kunskap gör oss till en stark underleverantör till objektmarknaden. 
Vi jobbar för en långsiktig utveckling och tillsammans med engagemanget från våra fantastiska medarbetare, som är vår viktigaste resurs, strävar vi att fortsatt skapa framtiden för våra kunder. Vi är stolta över vår företagskultur som präglas av kvalitet, lojalitet och arbetsglädje. Vi anser att mångfald är en nykel till vår framgång och våra medarbetare ska spegla den mångfald om finns i samhället och vi är övertygade om att arbetsplatser som präglas av mångfald och engagemang är bra för våra kunder och vår verksamhet.

Lediga tjänster lägger vi ut via vår hemsida, här kan du även klicka på "Prenumerera på jobb" och får då ett e- postmeddelande när lediga tjänster läggs ut.
Inget jobb som passar just nu?
Skicka gärna in en spontanansökan via vår hemsida. Där läser våra chefer & HR-avdelningen kontinuerligt ansökningarna som kommer in och ser vi att en kandidat matchar vår profil tar vi en första kontakt för en intervju.

 

 

 

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Österbymo Hardwood

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Våra produkter

Kaplinje

Läs Mer

Sågning

Läs Mer

Torkning

Läs Mer